В събота, 21 май, от 19:15 ч. Пирин излиза в последното си домакинство за сезона в Първа лига. Съперник на "орлетата" ще бъде отборът на Ботев (Враца), който продължава да се бори за своето оцеляване в елита.

Срещата ще бъде по-специална за Светослав Дяков и Станислав Манолев, които ще изиграят последния си двубой в професионалния футбол.

Билети за двубоя може да вземете онлайн тук

Билети се продават и във Фен магазина на улица "Трети март", а в деня на мача и на стадион "Христо Ботев".

"Двубоят ще бъде емоционален за всички, които обичат Пирин, защото е последен за Станислав Манолев и Светослав Дяков. Двама изключителни футболисти, които са спечелили уважението на всички в България, направиха много успешни кариери, представиха се на ниво и в националния отбор. Двамата помогнаха много на отбора през този сезон и мога само да им благодаря за показания професионализъм, сериозно отношение и цялостно представяне на терена. Надявам се, че хората ще дойдат на стадиона в събота и ще ги аплодират в този последен за тях мач.

Знаем, обаче, че за Ботев това няма да бъде празник, а битка за оставане в групата. Ние сме длъжни да подходим сериозно, да търсим победата, за да зарадваме нашите привърженици, които ще дойдат на стадиона. В последните мачове правехме промени в състава, дори в мача срещу Локомотив пуснахме в игра двама дебютанти, но запазвахме гръбнака на тима, така че и сега ще изглеждаме по този начин", заяви за клубния сайт старши треньорът на Пирин Радослав Митревски.

След наказание към тима се присъединява Спас Георгиев.

Станислав Манолев: Милан щеше да бъде върха на сладоледа в моята кариера, но не се получи

Станислав Манолев: Милан щеше да бъде върха на сладоледа в моята кариера, но не се получи

Бях един от най-добрите в Холандия, споделя той