Президентът на Пирин Станислав Манолев коментира актуални теми около отбора. Вече бившият футболист обяви какво трябва да се промени, за да започне не само клубът му да се развива, а и българският футбол.

"Надявам се да пренесем добрите практики от престоя ни в чужбина в клуба. Мисля, че от това Пирин само ще спечели. Нормално е да даваме шанс на повече млади играчи. Генерално нещата в българския футбол по отношение на подрастващите трябва да се променят, защото както сами виждате националният отбор не върви никак добре.

Трябва държавата в лицето на министерството на младежта и спорта да се намеси и да помага активно на детско-юношеския футбол, за да има повече млади български талантливи играчи в бъдеще.

Пирин започна подготовка с водосвет и двама на проби

Пирин започна подготовка с водосвет и двама на проби

От демонстративния мач в събота

Смятам, че при тази инфланция е нужно договорът за телевизионните права да бъде актуализиран и да бъде по-изгоден от финансова гледна точка за клубовете, които произвеждат футболния продукт. Нужна е промяна и що се отнася до спонсорските лога върху официалните фланелки на отборите, защо да не се добавят още спонсори на фланелките и екипите, както например е във Франция", заяви президентът на Пирин Станислав Манолев.