Бившият ни национал и доскорошен спортен директор на Пирин (Благоевград) - Петър Занев е пред завръщане в клуба, пише "Тема Спорт".

Той е гласен да заеме поста управител на клуба, който доскоро бе изпълняван от Атанас Дафинов. Това стана ясно след изявление на бившия кмет на града Илко Стоянов.

В позицията си предишният градоначалник казва, че към 17 ноември задължението към НАП е в размер на близо 174 хиляди лева, но към същата дата вземанията на ОФК Пирин са в размер на 340 000 лева.

"Вземанията произтичат от нотариално заверени договори с други професионални футболни клубове и са безспорни. Плащанията по договорите бяха спрени, след като Петър Занев напусна клуба, но сега, след като ще бъде върнат като управител, се надявам да бъдат възстановени.", каза Илко Стоянов.

Вземанията на Пирин (Благоевград) покриват задълженията според предишния кмет на Благоевград Илко Стоянов. Това посочва той в позиция по повод изказването на настоящия градоначалник Методи Байкушев, че клубът има огромни дългове, като задълженията към НАП са в размер на 270 хиляди лева, а по сметките на Пирин няма никакви средства. В изказването си той посочи, че към момента общината не може да поеме със сигурност ангажимента, че ще успее да спаси клуба.

Халф на Пирин разкри какво не му е достигнало, за да играе в Реал (Мадрид)

Халф на Пирин разкри какво не му е достигнало, за да играе в Реал (Мадрид)

"Разбирам се много добре с всичките си съотборници"