Новият главен мениджър на Пирин Благоевград - Петър Занев - коментира ситуацията в клуба. Той сложи край на кариерата си след края на есенния полусезон и получи ръководен пост при "орлетата".

"Изненадан съм, че един чужденец (б.а. Пол Белогур) е оставен сам да се оправя с отбора на Благоевград, без никаква подкрепа. Изумявам се как може да му пука на един човек от Америка за Пирин, а тук да се излива помия. Няма да го допусна и ще браня клуба като очите си. Ще изисквам от всеки един да прави същото.

Чувам небивалици за неизплатени заплати, за конфликти между треньори и футболисти. Имаме само едно закъснение с парите от 20-тина дни, което не е страшно и е за първи път в последните години. В съблекалнята винаги е имало уважение към наставниците - и към Фийни, и към Митревски, и към Краси Петров.

Не мисля, че размяната на съвети и различни мнения са били проблем. Що се отнася до селекцията, нормално е да търсим предимно свободни агенти на пазара, което е най-изгодно и повечето клубове го правят", каза Занев.

Главният мениджър на Пирин Петър Занев награди финалисти в благотворителен турнир

Главният мениджър на Пирин Петър Занев награди финалисти в благотворителен турнир

Вижте повече