Ръководството на Пирин (Благоевград) разясни какво е състоянието на опитния полузащитник Венцислав Бенгюзов, който се контузи и напусна принудително при равенството 1:1 с Левски в неделя.

"Полузащитникът на Пирин Венцислав Бенгюзов, който бе заменен в 73-ата минута на домакинската среща от последния кръг на Първа лига, ще продължи нормално подготовката си за двубоя с Черно море в понеделник, 27.02., на стадион "Христо Ботев". Причина за смяната на Бенгюзов във въпросния мач е лека мускулна травма, която няма да му попречи да тренира пълноценно в следващите дни", се казва в официалното изявление на "орлетата".

В Пирин (Благоевград) дадоха още една сериозна жертва - защитникът Христофор Хубчев. Той беше изнесен на носилка от терена във въпросната среща, а при прегледа в болницата се оказа, че е с три счупени ребра и увреден бял дроб. Все още Хубчев, който е юноша на Левски, е в болницата и няма яснота кога ще бъде изписан.

Това не е всичко за благоевградчани, които са в зоната на изпадащите и се борят за елитния си статут. Отделно от това, собственикът Пол Белогур се оттегли, а футболистите не са взимали заплати три месеца.

Пирин може да загуби за дълго още един основен футболист

Пирин може да загуби за дълго още един основен футболист

Проблеми за Венци Бенгюзов