Централният защитник на Пирин Николай Бодуров не остана доволен след нулевото равенство у дома срещу Хебър в решаващ мач в битката за оцеляване. Опитният бранител загатна, че скоро може да прекрати кариерата си.

"Надявам се да го отдавам на напрежението. В пореден мач не ни се получава. Имахме шанс да се спасим. Няма какво да се лъжем. Хебър имаше по-чисти ситуации. Всичко зависи от нас. Напрежение има. Тези мачове се печелят с характер", започна Бодуров.

"Не е важно как играе, а да печелиш точки. Не показахме характер. Не ни се получава. Класата не ни стига, но е такава в момента. Агресията я имам, нервът го имам, това е важно. Краят ми се вижда. Нервите ми идват в повече в последните години", разкри защитникът.

"Трябва да подобрим играта с топка. Бъркаме всеки втори пас. Трябва да сме по-агресивни в предни позиции. Не показваме, че искаме победата, затова Господ не ни я дава. Феновете ги боли, милеят за отбора. Не отговаряме на нивото. На нас ни е още по-трудно, искаме повече от тях победата. Когато не става, не става", завърши Николай Бодуров.

Пирин и Хебър не успяха да се победят, кой ще изпадне от efbet Лига ще се реши в последния кръг

Пирин и Хебър не успяха да се победят, кой ще изпадне от efbet Лига ще се реши в последния кръг

Вижте повече