Треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви пред колегите от "Тема Спорт", че тима му го очаква много труден мач, но вярва в успеха.

"Дали отборът е готов, ще видим на мача. Тежко ни беше, защото започнахме подготовка с едни футболисти, а я завършихме с други. Вярвам в момчетата и се надявам да се сработят бързо. Трудно се играе срещу непознат отбор, какъвто е Берое.

Берое с важна информация часове преди мача с Пирин

Берое с важна информация часове преди мача с Пирин

Старозагорци обаче ще бъдат с екипировката си от миналия сезон, тъй като времето, което клубът е има за организиране и доставка на новите екипи, е било твърде кратко

Не успяхме да ги наблюдаваме. Знаем, че имат няколко футболисти от миналия сезона и очаквам те да са в гръбнака. Но привлякоха много нови, които не са познати за мен и моя щаб", заяви Митревски.

Треньорът на благоевградчани коментира и атмосферните условия, като очакванията са в часа на мача температурите да са около 35 градуса.

"Притесняват ме много, но това са неща, които не зависят от мен. По този начин нивото на футбола пада. Не знам как може да се направи мачът в този час", добави още той.

Пирин - Берое, 1:2, (Развой на срещата по минути)
на живо

Пирин - Берое, 1:2, (Развой на срещата по минути)

Голяма жега в Благоевград

С отбора тренира и централният защитник Николай Бодуров, който ще е и част от щаба на Митревски.