Старши треньорът на Пирин Красимир Петров коментира загубата с 0:1 от Левски.

"Реално Левски беше по-добрият отбор днес, имаха доста ситуации, а ние позволихме доста центрирания. При блок не скъсявахме дистанцията, проблемът ни беше играта с топката. Изпитвахме големи трудности в контрола на топката. Имахме и прекалено голям респект към отбора на Левски.

Левски победи Пирин с 1:0 в мач от efbet Лига

Левски се потруди доста за победа над Пирин

Роналдо вкара единствения гол

Липсваше ни повече опит, разбира се, Костов не е тренирал 3 седмици. Има малък брой тренировки, а пази и още ръката си. Нямаше как да рискуваме с неговото здраве, дори и с него да осъществяваме по-добри преходи. Радващо е, че играха доста млади момчета от школата. Момче, родено през 2005 година игра цял мач на важен пост като централен защитник. Имахме и родени през 2004-а, 2003-а, 2002-а...

Няма много позитиви, когато излизат двамата ни централни защитници. Можехме да ротираме и да започне по-опитен играч, но бъдещето е пред него. Следват работа и развитие. Във Варна очаквам хора, които играят с по-голямо футболно самочувствие. Днес се видя, че след като Левски поведе се поуспокоихме, искам да видя това от отбора", сподели Петров.