Старши треньорът на Пирин - Иво Тренчев съжали, че "орлетата" не успяха да победят Локомотив (София), след като водеха с 1:0 до 96-ата минута. Той изрази надежда, че през следващата седмица неуредиците в клуба ще се успокоят. 

"Като битка и раздаване сме доволни. Самият развой на мача - не дадохме шансове почти на Локомотив София, който е добър отбор. Болезнено е, че допуснахме гол в последната минута. Това е футболът. Трябва да го приемем. Локомотив София не е онзи отбор от началото, надгради. Ние търсехме нашите опасности и бяхме на крачка, на една минута от трите точки. Локомотив Пловдив също е в кофти серия и лошо настроение, ще видим какво ще се получи".

"Имаше една контраатака, която Иван не я разви по най-добрия начин. Но когато си на терена, трябва да го приемем. Стана и карамбол. Случва се, има го".

"При нас различни хора бележат. Днес Аймен, утре Комано, после Боби. Който може, ще отбележи".

"Трябва малко да минат емоциите, кофти е така. Ако бяхме взели още две точки, щеше да е супер. В такива турбулентни времена, аз свалям шапка на момчетата. Много сложно време за работа. Те намират мотив да играят за себе си. Надявам се, че през следващата седмица ще се успокоят нещата. Беше адски трудно. Дано всичко е окей. Щеше да е хубаво да вземем още две точки".

Гол в самия край донесе точка на Локомотив (София) в Благоевград

Гол в самия край донесе точка на Локомотив (София) в Благоевград

Калоян Кръстев спаси "железничарите" от загуба