Феновете на Пирин останаха разочаровани след срещата с обновеното ръководството на клуба снощи. Привържениците бяха поканени от шефовете в 18:30 ч. на стадион "Христо Ботев", за да обсъдят ситуацията при орлетата след наскоро пропаднала сделка с мениджърска агенция.

Стотици запалянковци дойдоха, за да чуят плановете за бъдещето от новите хора в управлението - бившият вратар на тима Кирил Стойков-Зози и бившият нападател на ЦСКА Станко Йовчев.

"Не съм доволен от това, което чухме на срещата и от това, че собственикът на клуба - кметът Илко Стоянов, като представител на общината, не присъстваше. Отборът е застрашен от изпадане, но най-страшното е, че е застрашен и от несъществуване. Собственикът носи отговорност затова. А това е общината. Значи, когато тя придобива акциите оправдания от сорта, че не е била запозната с текущата ситуация и с бъдещите задължения, не звучат сериозно.

От идването на господин Белогур в Благоевград, общината винаги е имала процент. Или лъжат, че не знаят какво е текущото състояние и бъдещите задължения или просто не са били за този пост, не са били за ръководители. Защото заплатите, наемите и осигуровките са неща, които си вървят всеки месец. Изтъкнахме на срещата, че нямаше достатъчно прозрачност. Тези инвеститори, които трябваше да придобият клуба, не съм ги виждал и не мога да кажа нищо за тях - нито добро, нито лошо.

Феновете винаги са емоционални, защото Пирин е любовта. Благоевград е известен с два Пирин-а - футболният отбор и ансамбъла и общината трябва всячески да се бори за тях", коментира излъченият да говори представител на феновете Константин Капчин.

Ботев (Пловдив) си хареса още един играч на Пирин (Благоевград)

Ботев (Пловдив) си хареса още един играч на Пирин (Благоевград)

"Канарчетата" са се насочили към нападателя Данило Кондраков