Крилото на Пирин (Благоевград) - Антон Карачанаков, който отбеляза единственото попадение за победата на тима му над Арда с 1:0, остана много доволен от срещата. Той отново разказа за ситуацията по време на контролата с Левски, когато бе изгонен от феновете на "Герена".

"Изпълнихме всички указания на треньора и заслужено спечелихме. Можеше и да е по-убедително, защото изпуснахме доста положения. Трите точки обаче са много важи за оцеляването ни. Треньорите ни казаха, че трябва да вземем максимума от двата мача и е радващо, че победихме. Радвам се, че вкарах победния гол.

Прибрахме след червения картон, те са добър отбор. Трябваше да противодействаме компактно и се радвам, че удържахме. В началото ни беше трудно, но с напредването на мачовете влезнахме във форма. Направихме два силни мача в края на миналия полусезон и сега продължаваме по същия начин.

Имаме много важен мач във Варна и се надявам да се справим добре. Не искам да говоря за ситуацията с Левски. Реакцията ми беше малко излишна, но не съм показвал неприлични жестове и не съм целял да обидя никого", каза Карачанаков.

Радослав Митревски: Момчетата издържаха, въпреки червения картон на Манолев

Радослав Митревски: Момчетата издържаха, въпреки червения картон на Манолев

Имаше голямо напрежение, защото тези три точки бяха задължителн, споделя специалистът