Окръжна прокуратура - Благоевград започна разследване за извършено престъпление срещу Асен Бербатов за разпространение на публично място и незаконно държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение, съобщава dnews.bg.

Жена скара Димитър и Асен Бербатови?

Жена скара Димитър и Асен Бербатови?

Братът на звездата отказал да посети шоу мача на тарана

На 6 март 37-годишният мъж, който е брат на футболната легенда Димитър Бербатов, в района на магазин "Метро" в Благоевград е продал на И. К. Б. 1,71 грама кокаин. В автомобил, същият държал в съучастие с А. И. П. (на 28 години) кокаин с с тегло 1,1 грама, както и канабис - 2,4 грама. Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което предстои да бъде установено съдържанието.

Асен Бербатов влиза в съда

Асен Бербатов влиза в съда

Шофира пиян и без книжка

Провеждат се действия по привличането на двамата извършители като обвиняеми и задържането им за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура - Благоевград да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемите.

Това не е първото провинение на Асен Бербатов. Преди години той бе осъден на година и два месеца условно за разпространение на дрога. Тогава той бе заловен да кара колата на жена си, в която полицаите откриха в бебешкото столче на детето му 19 грама кокаин.

Асен Бербатов отива на съд

Асен Бербатов отива на съд

Полицията готова с преписката