За втора поредна година WINBET получи почетния знак на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) за изключителен принос в развитието на мотоциклетния спорт в страната.

Отличието бе връчено на церемонията за награждаване на шампионите и призьорите на федерацията за 2022 г. в Пловдив и бе получено от главния маркетинг директор на WINBET г-жа Десислава Колева - Иванова.

WINBET е основен партньор на БФМ от 2021 г. и подкрепя състезанията по мотоциклетизъм на писта, супер мото и ендуро в календара на федерацията.

"Изключително сме щастливи, че вече две години партньорството между WINBET и Българската федерация по мотоциклетизъм спомага за развитието на един толкова обичан в България спорт. Резултатите на състезателите и интересът на публиката към събитията, организирани от федерацията, доказват това", коментира г-жа Колева-Иванова.

"Благодаря на федерацията за този знак на уважение към нас като партньор и като компания, която активно подкрепя българския спорт. Пожелавамe още много успех на всички състезатели и отбори през новата 2023 г.", допълни тя.