За втора поредна година WINBET спечели отличието за най-успешна компания в своя бранш на наградите True Leaders, които бяха връчени на тържествена церемония в столицата.

WINBET отново е сред най-успешните компании в страната в наградите, които покриват критериите на авторитетната международна консултантска компания ICAP CRIF България: да са сред 300-те най-успешни компании според финансовия показател печалба преди данъци, такси и отчисления (EBIDTA) за предишната финансова година, да имат регистрирано увеличение на персонала в сравнение с предходната финансова година, да имат добър кредитен рейтинг според кредитната оценка на ICAP и да бъдат лидер в сектора, в който оперират.

В церемонията взеха участие над 150 гости и представители на повече от 50 водещи фирми, бизнес сдружения и стопански камари в България.

"Щастливи сме, че WINBET отново се нареди сред най-успешните компании в България. Наградата е признание за труда и усилията на целия екип на компанията, но основната заслуга е на нашите клиенти, които ни се довериха и ни позволиха да бъдем истински лидер в това, което правим.", коментира управителят на WINBET Онлайн, Малина Славчева.

Наградите True Leaders се връчват за единадесета поредна година от ICAP CRIF България, част от ICAP- най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на отличието се определят на базата единствено на обективни критерии и финансови резултати.

WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи

WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи

Още едно удобство за клиентите на сайта winbet.bg