Владимир Вълев се включи в благотворителния турнир, провел се в зала Проектанска, организиран от спортен клуб "ММА - ВАРНА" в лицето на Павел Милев.

Събитието бе организирано в подкрепа на Иван Добромиров Тодоров.

Зов за помощ: Талант и шампион на „Боил“ се бори за живота си

Зов за помощ: Талант и шампион на „Боил“ се бори за живота си

Малкият спортист и възпитаник на Спортно училище "Георги Бенковски" от град Варна, се нуждае спешно от средства за лечение и рехабилитация

На 17 юни тази година Иван претърпява тежка катастрофа, в която загиват негови близки, а той остава в будна кома. Момчето е състезател и шампион, възпитаник на Спортно училище. Вследствие на инцидента малкият боец се нуждае от средства за лечение и рехабилитация.

В турнира участваха бойци от варненски клубове в стилове бокс, кикбокс, ММА. Вълев не игра в присъщия му стил кикбокс, а излезе на ринга, следвайки правилата на бокса.

"За първи път не излизам на ринга с типичния си агресивен стил, защото целта не е да се открои победител, а чрез чиста и мъжка игра да се обединим около тази благородна кауза с надеждата, че молитвите ни ще бъдат чути! Нека да подкрепим Иван и близките му в тежката битка!", сподели световният шампион.

На събитието присъства и бащата на момчето - Добромир Тодоров, който изказа благодарност към всички присъстващи за помощта и подкрепата.

С участието в турнира Вълев показа съпричастност и отправи призив към всички да бъдат по-добри, отзивчиви и готови да подадат ръка!

Всеки, който има възможност, нека да помогне!

IBAN: BG72TTBB94001527219179

BIC: TTBBBG22

Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров