Бившият нападател на Левски - Валери Божинов поздрави Мартин Камбуров. Ветеранът организира в Пловдив празненство по случай подобрения рекорд на Петър Жеков тази вечер.

"Камбуракис, 256, приятели, поздравления. Не спирай да ни радваш както нас, така и твоето семейство и всички привърженици на българския футбол. Това е един голям успех за българския футбол и най-вече за феновете на всички отбори, за които си играл. Продължавай и не спирай. Показа и доказа, че възрастта няма граници.

Христо Стоичков: От самите футболисти зависи кога ще подобрят рекорда на Камбуров

Христо Стоичков: От самите футболисти зависи кога ще подобрят рекорда на Камбуров

За мен е чест, че Мартин ми се обади, споделя Камата

Има можещи и неможещи в този живот и най-вече във футбола. За мене лично ти си много голям пример. Уча се от тебе и ще продължа да го правя, да играя. Възрастта няма граници независимо дали си на 40, на 30 или на 45. Когато се чувстваш добре, във форма си, имаш желание и амбиции, цели, възрастта не играе. Радвам се, щастлив съм, че те познавам.

Съжалявам, че не успях да присъствам на това голямо събитие, парти в твоя чест. Обещал съм ти, че като си дойда задължително ще те поздравя лично. Чао, жив и здрав, весели празници.

Продължавай и не спирай да играеш, приятелю. Ти си пример за всички млади футболисти и не само, пример си най-вече за мен", написа Божинов в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Георги Петков: Вратарите ще си отдъхнат, когато Мартин Камбуров се откаже

Георги Петков: Вратарите ще си отдъхнат, когато Мартин Камбуров се откаже

И аз имам заслуга за рекорда му, споделя ветеранът