Уанда Нара разкри случилото се с Мауро Икарди в последните дни. Както е известно, съпругата му го остави заради изневяра, но впоследствие му прости. 

"Снимките, които публикувах през последните няколко месеца, показват колко добре бяхме и колко сме щастливи.

Инцидентът много ме нарани. Всеки ден исках от Мауро за развод. Когато разбра, че няма връщане назад, той ми каза, че това не може да продължи и ако раздялата е единственият начин да сложим край на болката, тогава ще го направим. Отидохме при адвокат. Два дни по-късно Мауро се съгласи с всички условия и ние подписахме споразумението.

Мауро Икарди вече следва само един човек в Инстаграм - Уанда Нара

Мауро Икарди вече следва само един човек в Инстаграм - Уанда Нара

Драмата продължава

На следващия ден той ми написа това, което никой никога не е писал: "Аз ти дадох всичко и ти имаш всичко. Надявам се, че ще бъдеш щастлива, защото това ще ме направи щастлив." И тогава осъзнах нещо: дори да имам всичко, нямам нищо, ако не съм с него.

Уверена съм, че лошите времена, през които преминахме, ще ни укрепят като двойка и семейство. Важното е, че и двамата имахме свобода, която можеше да сложи край на осемгодишната ни история. Но ние направихме своя избор свободно. Обичам те, Мауро Икарди ", написа Уанда.