Станка Златева бе избрана за победител във "ВИП Брадър". На финала тя се бори с Мариан, който се класира на второ място.

Преди да научат победителя двамата се държаха за ръце и очакваха Ники Кънчев да съобщи развръзката. Преди това Лияна, Пламен Медаров и Ваня Червенкова напуснаха къщата. Първа излезе Лияна. Моделът Мариан Кюрпанов изпрати фолкпевицата на ръце, докато тя му диктуваше телефонния си номер. Изпълнителката подкрепи Станка Златева за победител в риалити формата и заяви, че от участието си е разбрала, че не е толкова лабилна, за колкото се е смятала.

На четвърто място в класирането се нареди Пламен Медаров. На излизане от къщата той взе със себе си цигарите, които получи от общия бюджет. Това доведе до пореден спор между него и бизнесдамата Ваня Червенкова на сбогуване. Пред Ники Кънчев Медаров заяви, че смята Мариан Кюрпанов за най-достоен за първото място в шоуто.

На трето място остана бизнесдамата Ваня Червенкова. След два дни в къщата ще влязат участниците в новото издание на "Биг Брадъл Ол Старс", които ще бъдат посрещнати от Русата и Черната Златка.