Бившият ММА боец Станислав Недков-Стъки коментира инцидента, при който се заби с колата си в патрулка на Околовръстния път в София, информира Нова телевизия. При катастрофата бяха ранени двама полицаи, единият от който все още е под лекарско наблюдение.

Станислав Недков-Стъки блъсна патрулка, двама полицаи са ранени

Станислав Недков-Стъки блъсна патрулка, двама полицаи са ранени

Инцидентът е станал на "Симеоновско шосе"

Пред камерата на "Здравей, България", Стъки раказа как е станал ударът. В едно от платаната за движение униформените били спрели автомобил на нарушител, преминал на червен светофар. Спортистът пък се опитвал да се качи на Околовръстното шосе от бул. "Симеоновско шосе". Видял патрулката, но помислил, че тя се движи, тъй като била с включен буркан.

"Не бива да търсим вина у никого, а да си извлечем поуки", коментира Стъки. Той подчерта, че предпазният колан го е спасил от сериозни наранявания. Полицаите пък пострадали, защото били ударени от откачилите се при удара камери от задното стъкло.

"Време е да се регулират местата за спиране на нарушители от патрулиращи полицаи", каза още ММА боецът. Той е категоричен, че ще си понесе последствията от случилото се като заплати съставения му акт.