Кристиано Роналдо и нежната половинка в живота му - Джорджина Родригес показаха за първи път новородената си дъщеричка - Алана Мартина в специална фотосесия за испанското списание "HOLA!". 

Роналдо стана баща за четвърти път

Роналдо стана баща за четвърти път

Тази вечер се роди Алана Мартина

В статията те разказват как е преминало най-щастливото събитие в живота им. 

"Раждането на бебето беше доста по-различно, отколкото си представях. Винаги съм се вълнувала от този момент, но се опитвах да не мисля много за него, докато не дойде денят на раждането на Алана Мартина. Раждането протече бързо и лесно. Когато се роди Алана, целият персонал на болницата ми каза, че никога не е виждал такова раждане!", споделя Джорджина Родригес, цитирана от "Нова телевизия".

"Кристиано, който беше много отговорен по време на бременността, ми казваше да бъда спокойна и че Господ ще ми помогне при раждането.

Един малък детайл при раждането ни развълнува по особен начин. Лекарката успя да създаде специална атмосфера, пускайки ни песни на Алиша Кийс, докато дъщеря ни идваше на бял свят. Алана Мартина и музиката винаги са вървели ръка за ръка, докато тя още беше в корема ми. Нямаше как музиката да не присъства и на нейното раждане. Беше незабравимо!", допълва красавицата.