Ренета Камберова и председателят на асоциация "Докосни дъгата" д-р Денислава Ангелова посетиха с. Цапари, Битоля, в Македония на Архангелова задушница, като част от родната делегация.

На българското военно гробище край селото за поредна година се проведе възпоменателен ритуал с отдаване на почит към загиналите войници и офицери по време на Първата световна война.

В църквата "Св. Георги", в чийто двор се намират единствените запазени седем паметника на загинали български офицери, бе отслужена панихида.

От името на българската делегация д-р Денислава Ангелова и Ренета Камберова засвидетелстваха уважението си с дар за храма - икона на Св. Георги, която бе приета с голямо удовлетворение.

Любопитна бе срещата между военният аташе на Великобритания подп. Андрю Лейтън и олимпийската ни медалистка по художествена гимнастика. Той успя да разпознае успешната ни спортистка и дори я помоли за автограф, след което последва емоционален разговор помежду им, от който стана ясно, че дъщерите на британеца са гимнастички в Англия и са почитателки на българските златни момичета.

"Златната" Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова с общ национален спортно-образователен проект

"Златната" Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова с общ национален спортно-образователен проект

Центърът е насочен към деца от възрастовата група 7-11 години