Лионел Меси и Антонела Ракуцо няма да сде развеждат. Това гласят последните информации в световните медии. 

Самата замесена журналистка София категорично опроверга слуховете, че двамата са влюбени. Единственото доказателство за слуховете бе, че Лионел я гледал доста влюбено по време на интервюта.

Край на голямата любов! Хванаха в изневяра Лео Меси

Край на голямата любов! Хванаха в изневяра Лео Меси

Лъгал Антонела със спортна журналистка

"Не, това са пълни глупости. Лео се отнася еднакво добре към журналистите, особено към тези, които се държат с него добре и му се усмихват. Единствената разлика е, че аз съм жена. Може би заради това хората се упражняват да пишат глупости", заяви самата София в предаването "Генерация Еф" на телевизия "Енивижън", където доскоро основен коментатор бе Христо Стоичков.

Лионел и Антонела са заедно вече повече от 15 години, като са двойка още от училище. Двамата имат три момчета. Точно Антонела бе в основата на преминаването му в американския "Интер Маями", като двамата отказаха феноменални пари за отиване в Саудитска Арабия. Меси трябваше да откаже тройна заплата от арабите.

"Не бях виждала толкова големи глупости. Няма нищо вярно", написа в инстаграм съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семан. Двамата са сред най-близките приятели на Лионел и Антонела.