На 10 ноември 2018 г. от 12:30 ч. луксозното издание "По моя начин" (изд. "Сиела") ще бъде официално представено в книжарница "Сиела" в Paradise Center (бул. "Черни връх" 100). Книгата ще бъде налична във всички книжарници на издателя от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на "Сиела".

Снимка 384885

Официалното представяне на автобиографията не е помпозна церемония, а среща на Димитър Бербатов с първите читатели. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи (за Instagram: @berbo9 #D9Book).

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

В съботния 10 ноември по обяд, почитателите на красивата и чиста игра ще мога да си подарят една ценна книга и едно вълнуващо преживяване сред книги.

Добре дошъл е всеки, който желае да се сдобие с автобиографията на Бербатов по този начин.

Бербатов: Болезнено ми е да гледам Манчестър Юнайтед

Бербатов: Болезнено ми е да гледам Манчестър Юнайтед

"Не мога да си представя, че играчите не дават всичко от себе си за клуба"