Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре наруши мълчанието си и отговори на Маргарита Пейчинска. Двамата са в развод, който се очертава да бъде доста тежък, а както вече ви информирахме, родената в Плевен брюнетка, обвинява играча в множество изневери.

"Първоначално не исках да правя изявление, защото въпреки неразбирателствата ни, имаме общо дете и то трябва да бъде на безопасно разстояние от това, в което ще се обвинят родителите му. Независимо от грешките ни, детето ни обича еднакво и не бих искал да прочете как хвърлям кал по майка му. Всички сме наясно, че грешките са допуснати. Те са от двете страни, никога вината не е само на едната, стига да не е замесено домашно насилие.

Българската съпруга на Петре: Той ми изневерява постоянно, говореше с любовницата си докато раждах

Българската съпруга на Петре: Той ми изневерява постоянно, говореше с любовницата си докато раждах

"Душата ме боли"

Поне три години се опитвам да спася брака си с жена, която считах за достойна, коректна, с глава на раменете. Всеки път, когато се опитвах да обясня, че нещата между нас са деградирали, че не се чувствам добре в този брак, че е необходимо да седнем на масата и да проведем сериозна дискусия за раздялата, ме нападаха. Има много видове заплахи. Някои са преувеличени, но има и болезнени - самоубийство", пише Петре на страницата си във Фейсбук.