Супербоул е финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ, като това е събитие, което няма аналог за американските фенове. Рекорден брой зрители се събират пред телевизорите, за да проследят финала на сезона в NFL, а магазините на за хранителни стоки и напитки едвам смогват да обслужват клиентите си.

Своите залози за американски футбол българските потребители ще могат да направят в спортната секция на winbet.bg, където ще открият разнообразни пазари за тазгодишния Супербоул.

Superbwol LVIII - време е за ново запомнящо се шоу

През тази година Супербоул ще се проведе в Парадайс, щата Невада, на построения за 2 милиарда долара преди само две години стадион на Лас Вегас Рейдърс, а един срещу друг ще се изправят отборите на Сан Франсиско Фортинайнърс и Канзас Сити Чийфс. По традиция, на полувремето ще бъде изнесен мини-концерт от някоя от големите музикални звезди, като този път тази чест се пада на R&B иконата Usher.

За Сан Франсиско Фортинайнърс това ще бъде осмо участие на Супербоул, като до този момент тимът е спечелил пет пъти най-ценния трофей в света на американския футбол. Тук обаче трябва да се отбележи, че Фортинайнърс загубиха последните си две участия на финала - тенденция, която те ще се опитат да променят на 12 февруари.

Ако Фортинайнърс спечелят Супербоул през тази година, те ще се превърнат в първият отбор от Националната конференция на NFL в историята, правил това цели шест пъти, изравнявайки се по брой титли с Ню Инглънд Пейтриътс и Питсбърг Стийлърс.

Срещу тима от Сан Франсиско обаче се изправя Канзас Сити Чийфс - франчайзът, който е настоящ носител на Супербоул. За Чийфс това е участие № 6 в Супербоул, като досега те са печелили трофея три пъти. Любопитен факт е, че всичките участия на Канзас Сити Чийфс в големия финал са под ръководството на един и същи треньор - Анди Рийд. Сега отборът ще се опита да се превърнат в първият тим от Ню Инглънд Пейтриътс насам, успял да защити трофея си от Супербоул.

"Поискай пазар" в WINBET позволява на всеки да поиска пазара, който не намира

"Поискай пазар" е една от най-полезните спортни функционалности в платформата на winbet.bg. Тя позволява на всички играчи да си поискат определен пазар от оператора, ако случайно не го намират сред наличните за дадено събитие.

Когато WINBET получи запитване от страна на потребител, операторът в най-кратки срокове ще отговори дали съответната молба може да бъде удовлетворена.

Задължително условие обаче е запитването да бъде направено поне един час преди старта на събитието под въпрос.

Кеш аут - функция, която всички спортни фенове познават

Функцията кеш аут продължава да бъде налична за спортните залози в winbet.bg, давайки по-голям контрол на играчите над техните залози.

Кеш аут означава, че стига даден потребител да реши, той може преждевременно да затвори своя залог, преди събитието да е приключило. Така той може да се "застрахова", затваряйки залога на определена печалба или намалявайки евентуалната си загуба.

Функцията кеш аут се използва често от играчите, особено когато те искат да намалят риска и да играят "на сигурно", прибирайки печалба от залога си.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.