Стефан Лулчев (на снимката: втори на първи ред, до Тодор Кючуков) се е самоубил, информира "Блиц". Бившият футболист на Локомотив и ЦСКА, който е бронзов медалист с "черно-белите" и шампион с "червените", е сложил край на живота си тази сутрин.

Причините за нелепата кончина на 46-годишният мъж, който се занимава с бизнес след края на кариерата си, не са известни.

УЖАС! Бивш футболист и шампион с Левски се самоуби!

УЖАС! Бивш футболист и шампион с Левски се самоуби!

Давид Бистрон се е обесил, написал предсмъртно писмо

Стефан Лулчев е бивш централен защитник. Той е шампион и носител на Купата на България през 1997 година с ЦСКА. На 28 май, когато ще се навършат 20 години от финала за Купата срещу Левски, той вкара гол за победата с 3:1.

Това е второ самоубийство на бивш футболист от родния елит в последните дни. Наскоро край на живота си сложи бившият бранител на Левски - Давид Бистрон.

Медиите в Чехия: Финансови и семейни проблеми стоят зад самоубийството на Бистрон

Медиите в Чехия: Финансови и семейни проблеми стоят зад самоубийството на Бистрон

"Трудно намирам думи, загубихме изключителен футболист и приятел", заяви треньорът на Виктория (Пилзен)

Майката на Лулчев го е открила, след като той вече е бил сложил край на живота си, добавя "Блиц". Тялото е намерено в производствено хале в пловдивския квартал Кючук Париж. Помещението е било наето и ползвано от 46-годишния ветеран.

В момента няма яснота защо Лулчев е взел фаталното решение, нито кога точно е решил да сложи край на живота си. Майката обаче явно е имало съмнение, че нещо ще се случи, затова е тръгнала да търси сина си, добавя медията.