Вратарят на Левски Николай Михайлов публикува емоционално съобщение в социалните мрежи дни след като половинката му, Николета Лозанова, го дари с дъщеря - Борислава. 

Ето какво написа той: 

"Още от миналия век, буквално, бяхме едно цяло...вече "цялото" е съвсем завършено и напълно съвършено! "Б......", като "Борислава", но и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на жената, която години наред ми показва какво е истинска любов, а сега и какво е "смисъл", дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на семейството ми, че бяха до нас от "старта" до "финала", както и на всички, които ликуват и празнуват с нас най-голямата "победа" - да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие!". 

Постът на Николета Лозанова пък гласи: 

"Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...

Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!