2020-а година беше истинско предизвикателство за всички нас. За представителите на всяка една обществена сфера, без значение от социалния статут и положение.

От обикновените служители до висшите държавни управници на всички страни по целия свят, всеки бе изправен пред личностно, а същевременно и всеобщо предизвикателство.

Пандемията предизвика нациите, повдигайки редица важни въпроси, някои от които отдавна бяха пренебрегвани и неглижирани, в забързаното и монотонно ежедневие.

Отложиха Евертън - Манчестър Сити  заради коронавирус

Отложиха Евертън - Манчестър Сити заради коронавирус

Това съобщиха "гражданите"

Спортът бе една от най-сериозно засегнатите сфери. Всички спортисти бяха изправени пред най-високото препятствие в кариерите си. Клубовете бяха принудени да предприемат немислими мерки и да помислят за собственото си оцеляване.

Медиите трябваше да процедират според ситуацията и да продължават да се стремят да задоволят потребностите на аудиторията, дори при липсата на спортни събития.

Кубрат Пулев шокира: Бях с коронавирус, три седмици не тренирах!

Кубрат Пулев шокира: Бях с коронавирус, три седмици не тренирах!

Треньорът му Уни Вегнер е в тежко състояние

Всички в ТОПСПОРТ положихме усилия да останем все така релевантни и съществени за вас, нашите потребители. Заедно доказахме, че можем да се справим и с това. И със сигурност и вие, и ние се надяваме на една по-добра и успешна за всички ни следваща година.

Бъдете здрави, уверени и щастливи през цялата 2021-а!

Благодарим ви за това, че оставате верни и последователни към първия спортен сайт в България!

Весела и успешна година от целия ни екип!

Снимка 511736

Източник: iStock