Нападателят на Крумовград - Патрик Луан, е бил сполетян от трагедия, съобщиха от клуба.

Майката на 25-годишния нападател е починала, като от Крумовград изразиха съболезнованията си към цялото семейство на футболиста.

"ФК Крумовград изказва най-искрени съболезнования на Патрик Луан за загубата на неговата майка. Никакви думи не могат да опишат колко много съжаляваме. Нашите мисли и молитви са с Патрик и семейството му в този труден момент. Нека почива в мир!".

Самият футболист пък написа следното:

"Мамо, дори не знам откъде да започн. Благодаря ти за всяка проповед, за всяко учение, за всичко, което направи за всички нас, твоите деца, твоето семейство, ти беше и си воин, жена, преминала през толкова много неща в живота, ти се бори за децата си, за нашето семейство, което винаги е било майка и баща!

Знам, че сега си в Божиите прегръдки и си почиваш... ти изпълни ролята си тук на земята и сега ще се грижиш за нас отгоре, мой ангел, моя любов, мой живот, ти ще останеш в сърцето ми завинаги. Обичам те толкова много. Просто искам да си спомням тези прекрасни моменти, които прекарахме заедно. Върви с Бог и се грижи за нас отгоре".

Двубоят Черно море - Крумовград е с променен час

Двубоят Черно море - Крумовград е с променен час

Ето подробности