Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо иска обезщетение в размер на 626 хиляди долара от адвоката на жена, която заведе неуспешен иск за милиони долари, заявявайки, че португалецът я е изнасилил преди повече от 10 години в Лас Вегас.

Петер Кристиансен, агент на португалеца, изпрати необходимите документи до съда в САЩ. Окръжният съдия Дженифър Дорси ще разгледа случая.

Адвокат Лесли Стовал ще бъде лично отговорна за изплащане сумата на Роналдо, съобщава АП.

Стовал "прекрачи границата на етичното поведение, преди да заведе това дело и пренебрегването на правилата продължава с пълна сила", установи съдия Дорси.

Катрин Майорга заведе съдебен иск срещу Кристиано Роналдо, обвинявайки го в сексуално насилие срещу нея преди повече от десетилетие.

Съдия Дженифър Дорси заяви, че португалският национал е бил ощетен от поведението на Лесли Стовал, която представлява Майорга пред закона.

През 2010 година Катрин Майорга получи 375 хиляди долара, за да подпише споразумение за конфиденциалност и да оттегли наказателна жалба, в която се твърди, че е станала жертва на сексуално насилие.

Лесли Стовал трябва да отговори на съда до 8 юли.

Ман Юнайтед предложи 40 милиона евро за Лисандро Мартинес

Ман Юнайтед предложи 40 милиона евро за Лисандро Мартинес

Арсенал също проявява интерес към защитника