Емилия се върна при бащата на детето си Коко Динев. Блондинката е простила всичките му прегрешения и е приела недостатъците му в името на любовта им един към друг и към сина им Иван. Фенове обаче коментират, че не толкова емоциите, колкото парите на Коко имат пръст в сдобряването.

Слуховете, че Емилия се е върнала при бизнесмена, известен с похожденията сред колежките й, тръгнаха заради честите им срещи. Коко редовно я посещавал в софийския й дом, в който фолк певицата се нанесе след раздялата. В затворен столичен комплекс Емилия живее заедно със сина си, а от време на време и с майка си, която и помага в грижите за детето. Именно заради малкия Иван било възможно Коко често да се появява в новия дом на бившата си. Според други слухове бизнесменът наистина се стараел синът му да не усеща липсата на баща си, но това съвсем не била единствена причина за отскачанията му до София.

„Връзка като тази на Емилия и Коко не се прекратява току-така. Наивно е да се смята, че любов като тяхната се изпарява лесно. Все пак двамата минаха през много трудности, за да бъдат заедно", коментират запознати, като припомнят песента на Емилия „История", която е посветена на бурната й любов с Коко. За никого не е тайна, че двамата имаха връзка, докато Динев бе все още женен за колежката на блондинката Анелия. Клюката, че Емилия и Коко отново са се събрали вече обходи бранша. За да спре коментарите, фолк певицата започна да намеква при всеки удобен случай, че има нов мъж до себе си. „Аз никога не съм остава без мъж до себе си", сподели певицата и в последното си интервю, но близки до нея са убедени, че заместник на Коко Динев няма.

Емилия не искала все още да признава за затоплените си отношения със съдържателя на кръчми и казина, за да не стане за смях. Блондинката се притеснявала, че отново ще бъде упрекната, че му прощава абсолютно всички прегрешения. Засега Емилия предпочитала да се задоволи с тайни срещи с Коко, далеч от хорското любопитство. Щели да имат възможност да си дадат сметка дали могат да продължат отново заедно, коментират запознати.