Радостин Кишишев подари ресторант на съпругата си Красимира по случай 35-ия й рожден ден. Заведението "Bar & Grill W" се намира в Морската градина на Бургас.

На официалното откриване се изсипаха куп популярни личности от бизнеса и спорта. Черноморец бе представен от Красимир Балъков и Фреди Бобич, които подариха на домакина фланелка. Сред гостите бяха забелязани още Златко Янков и съпругата му, синът на Христо Порточанов - Божин, Милен Георгиев, Тодор Киселичков. Най-оригинален беше подаръкът на легендарния борец Боян Радев. Олимпийският шампион връчи на Кишишев златен медал със своя лик.

За бившия играч на английския Лестър няма тайни в ресторантьорския бизнес. Кишишев върти оборотно заведение в Слънчев бряг, а с "W" той реализира мечтата си да открие ресторант и в родния си град.

"Идеята се роди малко смешно, по време на ваканция в Ню Йорк посетихме един хотел на "Таймс Скуеър", в който имаше бар. Той ни вдъхнови и за името - "W" - разказа Тинката. - Близо две години и половина работихме върху дизайна. Въобще не сме бързали, защото искахме да направим това, което искаме. Инвестицията е доста голяма, но се надяваме, че си струва.