Благотворителната кампания за набиране на средства за председателя на Съдийската комисия по баскетбол Владимир Цеков продължава. На 2 юли 2019 г., ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък инцидент с мотор, в резултат на което е парализиран от гърдите надолу.

Цеков вече е преместен в "Пирогов", където лекарите разполагат с по-добра апаратура за лечението му. Той все още е с температура, но има подобрение в състоянието му. Предстои да му бъдат направени още изследвания, след което трябва да бъде преместен в рехабилитационен център.

Благодарим на всички хора, които откликнаха на призива ни и дариха средства за лечението на Владимир Цеков. Според прогнозите на специалисти има шанс за пълно възстановяване, но процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и допълнителни операции на гръбначния стълб. Необходимата сума обаче е непосилна за семейството му.

От BGbasket.com се обърнаха с молба към всички негови приятели, познати и спортни деятели, да покажем съпричастност и да помогнем Владо отново да бъде здрав.

Вярваме, че той ще се изправи на крака!

Всеки, който желае да дари средства, може да го направи на банкова сметка в лева:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61

BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF

Титуляр: Владимир Цеков

PayPal: vlado.tsekov@abv.bg

За повече информация: milabg1001@gmail.com, Мила Георгиева, с която Владимир живее.

Баскетболният шампион ще бъде излъчен след финална серия като тази в НБА

Баскетболният шампион ще бъде излъчен след финална серия като тази в НБА

Носителят на титлата ще има нужда от 4 победи от 7 срещи