С настъпването на месец март, игралните зали и казина на efbet отново отвориха врати за своите клиенти. Обектите ще работят с ограничено работно време от 06:00 ч. до 23:00ч. в цялата страна, при засилени противоепидемични мерки, спрямо нормативните разпоредби.

Перифразирайки един от рекламните слогани на компанията, определено може да се каже, че "тръпката отново е навсякъде". Освен във виртуалното пространство, където efbet.com предлага онлайн спортни залагания, покер и игри, възобновената възможност за посещения на веригата хазартни игри офлайн, дава още една опция за големи печалби.

Рекламата на еfbet, за която може би всички говорят

Рекламата на еfbet, за която може би всички говорят

Ни Ло, Божигол и Ники Михайлов блестят ярко в клипа "До всеки истински играч, стои друг играч "

efbet разполага с игрални зали и казина в цялата страна, които се отличават с разнообразие от автомати за игра, приятна атмосфера, висококвалифициран персонал и редица локални джакпоти, уникални за всяка локация.

През 2021 година efbet изненадаха своите клиенти с нова бонус игра, валидна за всички обекти под марката. Освен примамливият начален бонус до 1000 лв., от който може да се възползва всеки един нов посетител, efbet предлага и 1 200 000 лева всеки месец.

Допълнителните печалби падат на случаен принцип, по време на игра, на която и да е от машинките или рулетките в залите. Примамливите суми се разпределят както следва: 145 печалби по 100 лева, 38 печалби по 300 лева, 11 печалби по 500 лева, 8 печалби по 1000 лева.

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

Компанията спонсорира и си партнира успешно с повече от 150 спортни клуба и федерации

А това прави над 200 допълнителни награди на ден! Всеки клиент на efbet, може да спечели някоя от дневните награди на минимален залог от 0.50 лв.

Повече информация за локациите и офертите във всяка игрална зала може да намерите на специалния сайт www.casinoefbet.com или като позвъните на посечените в сайта телефонни номера.