Доброто е това, което държи този свят на повърхността. Без значение дали говорим за спорт. Никой не е обеднял, когато е протегнал ръка към човек в беда. Защото никой не е застрахован, че утре няма да бъде на мястото на падналия и злочестия днес. Адмирации за Човека с голямо сърце Калоян Колев от клуба по "ММА" в Шумен, който бе двигател на инициативата.

На 29.01. 2023 г. /неделя/, в гр. Шумен, в спортна зала "Арена Шумен" се проведе благотворителната изява "Предай добро за Ники" в която участие взеха спортните клубове на Шумен по "ММА" и "КИКБОКС", "Мадарски конник", "Стимул", "I PRO EMS ZONE", големите шампиони - кикбоксьора Стоян Копривленски и боксьора Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

Спортните клубове по ММА и КИКБОКС в Шумен организираха благотворителната тренировка и концерт под надслов "Предай добро за Ники". Тази инициатива бе част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организираха инициативата за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. Спортни демонстрации направиха най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза, взеха и изпълнителите - любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието бяха най-спортните DJ на България - Teddy Georgo и DJ GEORGE.

С български дух, наситен фолклор и настроение в залата, подгряха и ансамбълa за народни песни и танци "Луди Млади" от Шумен, мъжка певческа група "Лудоселци" от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова, обраха аплодисментите на всички в "Арена Шумен".

В отбора на Ники се включиха над 1500 души от Шумен и региона, за да помогнат той да проходи отново, като събитието се превърна в един своеобразен празник на добротата и обединението. Събитието премина под егидата на DJ Теddy Georgo и DJ GEORGE, които допринесоха за позитивното настроение и емоции в залата.

От присъстващите на събитието в спортна зала "Арена Шумен" бяха събрани 6555 лв. Благодарим на всички добри хора, който станаха съпричастни към битката на Ники.

Кампанията "Предай Добро За Ники"продължава, можете да подпомогнете инициативата !

Банкова сметка:

Банка ОББ - клон град Шумен

BIG: UBBSBGSF

IBAN: BG83UBBS80021031519850

Титуляр: Николай Димитров Чолаков

"Предай Добро За Ники".

Благотворителната изява се излъчи на ЖИВО /Live/ от "Арена Шумен" на фейсбук страницата "Предай Добро За Ники".

Благодарим Ви!

Поздрави за всички които се включиха в кампанията!

С уважение,

Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/.