Тази вечер предстои епичния финал на най-новото онлайн реалити #WINmyBET, в който два непобедени досега звездни отбора ще влязат в битка за титлата "най-добри сред известните".

WINBET стартира предизвикателството #WINmyBET

WINBET стартира предизвикателството #WINmyBET

Епични звездни дуели и шанс за страхотни награди за публиката

Отбор "Първите" на рапъра Тото от "Скандау" и фитнес-гуруто Сами Хоссни ще се изправи срещу отбор "Откъде-накъде" на фитнес-дивата Биляна Йотовска и актьора-джентълмен Юлиян Вергов в последната схватка от турнира на #WINmyBET. Двата звездни отбора ще трябва да се справят с предизвикателствата на най-странната и забавна игра на монополи в живота си, за да спечелят титлата.

Финалната битка започва в 19:00 ч. и ще бъде излъчена напълно безплатно на сайта winmybet.bg.

Четвъртфиналите на #WINMYBET започват утре вечер

Четвъртфиналите на #WINMYBET започват утре вечер

Четири звездни отбора влизат в схватки за живот и смях

Както във всички звездни дуели от формата досега, публиката може да подкрепи своите любимци с помощта на специалните wincoin-и, които всеки регистриран потребител на сайта winmybet.bg получава напълно безплатно. В зависимост от изхода на битката, потребителите могат да увеличат броя на своите wincoin-и, като тези трима от тях, които натрупат най-много wincoin-и, ще спечелят и специалните награди на WINBET.

Седемнайсет от най-популярните звезди от сцената, екрана и онлайн пространството като фолк-легендата Азис, певиците Тита, Алисия и Диона, техният колега Константин, топ-моделите Джулиана Гани и Златка Димитрова, актрисата Диляна Попова, рапърът 100 Кила, музикално-телевизионно-театралната тежка артилерия Димитър Ковачев-Фънки, поетът-рекламист Илиян Любомиров, семейството в живота и в интернет Алекс и Дани Петканови, както и участниците в днешния финал, се включиха в уникалния онлайн формат WINmyBET. В продължение на месеци, те забавляваха публиката и почитателите си с някои от най-оригиналните и дори скандални звездни двубои в българския ефир.

Последните полуфиналисти в #WINMYBET ще станат известни днес

Последните полуфиналисти в #WINMYBET ще станат известни днес

Още четири звездни отбора ще мерят сили за място сред най-добрите

Паралелно с дуелите от формата, публиката се наслади и на мини-турнира между Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който двете звезди премериха сили, остроумие и таланти в двубои по шах, тенис на маса и голф, както и по абсолютно неолимпийската дисциплина "Пияна дузпа".

Пълна информация за отборите, предстоящия финал, както и подробен видеоархив на битките от WINmyBET са налични на winmybet.bg.

Предстои първият полуфинал в #WINMYBET

Предстои първият полуфинал в #WINMYBET

Три дами и един джентълмен се срещат в битка за място на финала