На 17 януари стартира първият по рода си избор на "Мистър Sofia Open 2019". Организаторите на четвъртото издание на тенис турнира от категория ATP 250 дават възможност на феновете и най-вече на дамската тенис аудитория да се включи в един интересен избор - кой от 12 звездни участници в "Арена Армеец" да заслужи приза за красота, чар, привлекателност и излъчване.

До 2 февруари в официалната фейсбук страница на турнира (ТУК) ще върви гласуването на феновете. Един от включилите се в избора на "Мистър Sofia Open 2019" ще спечели страхотна награда - двоен билет за полуфиналите и финала на турнира.

Вотът на феновете ще бъде колабориран с вота на звездно жури от популярни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

Снимка 255815

Източник: GettyImages

12-те селектирани претенденти за "Мистър Sofia Open 2019" измежду участниците в Sofia Open 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

В ефира на предаването "На кафе" по NOVA всяка седмица до старта на турнира ще бъде проследявано как върви вотът за избор на "Мистър Sofia Open 2019".

Легендарният Тони Надал идва в България за Sofia Open 2019

Легендарният Тони Надал идва в България за Sofia Open 2019

Човекът, подарил на тениса Рафа Надал, ще тренира с български деца на 18 януари, от 17:00 часа, в зала „София“