Нашумялата наскоро Джени Равало остана обидена от коментарите в социалните мрежи, че е неясен броят на хората, яли суши от тялото ѝ.

Причината за тези впечатления са снимки на представящата се за журналистка в профила ѝ в "Инстаграм", на които тя е гола, а върху нея е положено именно суши. 

Ново видео: Джени Суши по принцип така си танцувала...

Ново видео: Джени Суши по принцип така си танцувала...

"Така го правим в Кали!"

"Нека изясня едно недоразумение - никой никога не е ял суши от тялото ми, все още. Това са просто снимки за "SuShe Art". Аз съм суши шеф и имам модели, които правят т.нар. "голо суши". "SuShe Art" не е истинското ми име, а това на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, заради което ми беше трудно да си намеря работа. Това е индустрия, доминирана от мъже. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам "SuShe Art". Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове.

Тогава моят най-добър приятел ми каза да мисля извън кутията и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко - моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши. Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство, докато ядете суши.

Джони Нелсън в защита на Кобрата: Джени Суши върна жените 10-20 г. назад

Боксова легенда: Суши върна жените 20 години назад

"Тази млада дама, изобщо не прави добра услуга на всички онези жени, които са били сексуално насилвани"

"She" (бел. ред. - на български означава "тя") в "SuShe" е използвано, защото съм жена суши шеф и съм подкрепям женската сила. Обичам това, което правя. Взех нещо, което някога беше само за мъже и го направих достъпно за всички, които му се наслаждават. Жените могат да се радват на голото суши, точно както мъжете. Жените могат да бъдат суши шефове като мъжете. Жените могат да бъдат въвлечени в спорта, точно като мъжете", написа Джени Ривало.