Семейната драма около полузащитника на Ювентус Пол Погба придобива нови измерения. Той обвини по-големия си брат Матиас, че е част от престъпна банда, която го изнудва за 13 млн. евро. Това предизвика гневна реакция от Матиас, който обеща да изнесе в публичното пространство скандални разкрития за френския национал.

Според него, Погба е платил на шаман, за да направи черна магия на звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Братът на халфа на италианския гранд настоява да се чуе и неговата версия за скандала. Тази нощ той публикува в социалните мрежи три минутно видео, в което отправи нови нападки към своя роднина. 

"Здравейте всички, какво трескаво начало на седмицата!? Забелязвам, че много хора и медии вече решиха, че думите на Пол са истина от последна инстанция, без дори да проверят дали е така, само защото той е звезда от световна величина и всеки, който няма същата кариера, трябва да млъкне. Не мога да направя нищо за човешката слепота. Затова се обръщам към онези, които наистина искат да ме разберат", се казва във видеото.

Погба платил на брат си 100 бона, за да не разкрива мръсните му тайни

Погба платил на брат си 100 бона, за да не разкрива мръсните му тайни

Участвал е в организирана група