Популярният с прозвището Благо Джизъса бивш футболист Благой Георгиев отново е влюбен. Той разкри коя е новата му избраница пред водещата Гала в предаването й на "На кафе" в ефира на Нова телевизия. Прясно разведеният Благой има връзка с Ивана, дъщеря на известния рапър Ванко 1.

"Да, влюбен съм - заяви победителят в последното издание на "Сървайвър". - Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно.", сподели той пред Гала тази сутрин.

Джизъса има два брака зад гърба си и 4 деца от 3 различни жени. Той беше сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са първите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба. Първият брак на Георгиев бе с рускинята Естер Омерова, от която има син Ела, с когото не поддържат връзка.

След това той се залюби с преймейтката Златка Райкова, която също му роди син - Благой. Те непрекъснато пускаха общи снимки в социалните мрежи, но се оказа, че животът на семейни начала не върви гладко и в началото на 2022 година двамата са разделиха.

Бившият футболист обаче не стоя дълго на сухо и на 25 юни вдигна сватба с новата си любов - 15-години по-младата Полина. Тяхното щастие продължи само година.