Асдис Ран, която днес се завърна от 6-седмична ваканция със семейството си в Исландия,  опроверга всички писания по медиите, появили се напоследък. Ядосано тя заяви, че отново е жертва на необразовани журналисти, които няма какво да правят сутрин и измислят истории за нея.  За Lifestyle.bg Асдис призна, че няма намерение да става чалга звезда, както писа днес жълтата преса.

"Не съм източно европейка и това е много далеч от моя стил и интереси", категорична беше исландката и допълни: "Имам оферта от ВИП Брадър, да това е истина".

По повод слуховете, че ще се омъжва за български милионер, с когото е напочивка по Средиземноморието, тя заяви:

"Бях в Исландия със семейството си. Не познавам никого от споменатите мъже, които са спрягани за мои любовници, не съм ги срещала, дори виждала през живота си.

Все още съм сама и търся моя принц. Все още не съм била с българин (вярвате или не), освен Ангел Калинов, но той е повече американец. Никой в България или по света не е способен да купи моето удоволствие, сексът с мен не е за продан и никога не е бил.

Аз съм нормално момиче. Имам малък магазин, семеен живот, живея заради децата си, обичам да излизам с приятелки, имам стара кола, малък апартамент и съм самотна майка, която се грижи за себе си - САМА."

Асдис разкри още, че ще прекара следващия уикенд в Гърция и Сандански с приятели и Ангел Калинов, който явно също вече е в графата "приятел".