Близо 6500 лева бяха събрани в организирания покрай коледните и новогодишни празници благотворителен търг в подкрепа на шестгодишния Младен Алексиев от Варна. От съвсем малък Младенчо е прикован в инвалидна количка вследствие на ваксинация и неуспешна операция. От две години и половина момченцето е поето от "Витамед Плюс", гр. Габрово, където продължава дългото си и тежко възстановяване.

За съжаление, както и в стотици други случаи у нас, финансите, необходими за обезпечаване на ежедневните му нужди, множеството манипулации и лечението на няколко месеца със стволови клетки, са изключително високи и непосилни за неговото семейство. Именно поради тази причина в периода между 10 декември и 10 януари се проведе и "Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо".

Снимка 509931

Източник: "Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо"

Организаторът на благотворителното събитие - изпълнителният директор на ОФК Янтра (Габрово) Милен Николов, и родителите на Младен Алексиев благодарят сърдечно на футболните клубове Левски, ЦСКА, Черно море, Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали), на боксовата ни звезда Тервел Пулев, на Силвия Радойска, Владимир Вълев - Питбула, Община Бяла, Сдружение "Бъдеще чрез спорт", спортните журналисти Йордан Грозданов и Александър Сотиров, както и на всички останали, които откликнаха на молбата да се помогне на шестгодишното момченце, като дариха артикули или средства за търга.

Вярваме, че няма нищо по-хубаво от това да започнем годината с един прекрасен акт на добрина. Ако и вие имате възможност и желание, подкрепете Младенчо.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:

В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев

Мачови обувки на Гризман и екип от юбилея на Стоичков се разиграват на „Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо“

Мачови обувки на Гризман и екип от юбилея на Стоичков се разиграват на „Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо“

Събраните средства ще отидат за лечението на шестгодишния Младен Алексиев от Варна