Една от най-бързоразвиващите се школи у нас - Академия "Арес" отново се поздрави със злато, този път от турнира "Сандански Къп". Набор 2008 завърши на първото място след категорична победа на финала над ФК Академик (Свищов) с 4:0.

Момчетата на Росен Танев, Кристиян Дяков и Мартин Тодоринов приключиха участието си в надпреварата с впечатляваща голова разлика - 19:2.

Академия "Арес" грабна златото на турнира "Футболни звезди на БФС"

Академия "Арес" грабна златото на турнира "Футболни звезди на БФС"

Набор 2008 с поредно силно представяне

Това е четвърто поредно злато за 13-годишните "Богове на войната", които с всяко изминало участие на турнири затвърждават добрата си форма. 

До момента, това е най-успешното представяне на Академията от създаването ѝ през 2017-а година. Школата взе участие в турнира в Сандански с цели пет гарнитури, като всяка една от тях се поздрави с медал.

Набор 2007 записа изключително силно представяне в надпреварата, но късметът ги лиши от победа във финала срещу отбора на Септември (София). "Аресите", водени от Кристиян Дяков, допуснаха загуба с 1:4 от столичния си съперник и останаха на втората позиция.

Снимка 519976

Източник: Личен архив

Набор 2009 завърши участието си на третата позиция, като за тях това е едва втори турнир след сформирането им. Набор 2010 пък остана на второто място, след като на финала се изправи срещу коравия отбор на ФК Лато (Свищов), от който допусна загуба с 0:2. Набор 2011/2012 също заслужи място в Топ 3, класирайки се трети.

Снимка 519975

Източник: Личен архив

Академия "Арес" набира деца набира деца в своите гарнитури от 2007-а до 2015-а година.

Академия "Арес" грабна злато на турнира "Sofia Cup"

Академия "Арес" грабна злато на турнира "Sofia Cup"

Набор 2008 с най-високо отличие