Добра новина за Лудогорец долетя от Франция. Две от най-авторитетните издания в Европа - France Football и L'Équipe, съобщават, че Бордо ще продаде до 48 часа Джонатан Кафу в клуб от Саудитска Арабия. Сумата, която се спряга, е 4 млн. евро, а това означава, че Лудогорец ще прибере голяма част от нея, пише "Меридиан мач".

При продажбата на Кафу в Бордо през 2017 г., "орлите" си запазиха 20% от следващ трансфер и ето, че сега това е на път да се случи. Ако въпросният арабски отбор, чието име все още не е разкрито, плати 4 млн. евро, то това ще означава, че Лудогорец ще прибере цели 800 000 евро.

Лудогорец пусна билетите за мача с Интер, съобщават за огромен интерес

Лудогорец пусна билетите за мача с Интер, съобщават за огромен интерес

Феновете на Интер ще бъдат настанени в сектор "А", а сектор "Г" също ще бъде за фенове на "орлите"

Кафу има договор с Бордо до 2021 г., но е резерва и заради това "жирондинците" искат да си върнат поне част от парите, които дадоха за бразилеца - 7,5 млн. евро.

Както е известно, това е най-скъпопродаденият играч в историята на родния футбол. Лудогорец купи Кафу за 2,2 млн. евро от Сао Пауло, а го продаде с 5,3 млн. евро отгоре, а сега в Разград може да вземат и още пари за него.

Бразилецът има 22 мача и 2 гола за Бордо, но през този сезон е едва с 3 участия в Лига 1. През миналия сезон той бе даден под наем в Цървена Звезда, но там също игра малко, макар и да стана шампион на Сърбия.

Лудогорец проявява сериозен интерес към Джейк Ларсон

Лудогорец проявява сериозен интерес към Джейк Ларсон

Фланговият футболист на Йоребро е национал до 21 години