Халфът на Ница - Валентин Есерик е изключително разочарован от Марио Балотели и смята, че нападателят не проявява никакъв интерес към отбора, в който играе и това влияе негативно и на съотборниците му и представянето им в първенството.

Балотели излита при титла за Ница

Балотели излита при титла за Ница

Марио ще пилотира хеликоптер, ако съставът му се поздрави с крайния успех в шампионата

Снощи Бало пропусна равенството (2:2) с Рен поради здравословни причини, а миналата седмица бе оставен на резервната скамейка в мача със Сент Етиен.

Това не е първият път, в който Есерик се обръща с критика към италианеца. Само преди няколко дни полузащитникът отново коментира представянето на Марио и не се изказа никак ласкаво по негов адрес.

"Съжалявам ако думите ми са го наранили, но просто бях откровен и казах истината. Виждаме се всеки ден на тренировки, знам, че е много добър играч. Просто, по време на мачовете, изглежда сякаш изобщо не се интересува какъв ще е изходът от срещите, а това е доста разочароващо...", коментира Валентин.

Балотели се натиска за трансфер в Наполи

Балотели се натиска за трансфер в Наполи

Маурицио Сари готов да го вземе в отбора си

Откакто Балотели пристигна в Ница като свободен трансфер от Ливърпул, е отбелязал 9 гола в 13-те двубоя, в които е взел участие.