Малко повече от месец, след като организира благотворителния "Мач на Надеждата", Фондация "Стилиян Петров" продължава делото, започнато на 6 септември в София.

Между 20 и 31 октомври редица ценни артикули, част от незабравимия футболен спектакъл на "Васил Левски", ще бъдат разиграни на благотворителен търг в официалния профил на Фондацията във Facebook.

Организират футболен турнир в Тетевен в подкрепа на Петър Хубчев

Организират футболен турнир в Тетевен в подкрепа на Петър Хубчев

Събитието ще се проведе на 7 октомври

Събраните средства пък ще бъдат предоставени на борещия се с рака Петър Хубчев. След като бе оказана морална подкрепа на славния бранител преди и по време на незабравимия "Мач на Надеждата", сега ще се набират средства за неговото лечение. В благотворителния търг ще бъдат включени фланелките на звездите от мача, подписани лично от тях.

Припомняме, че сред големите участници във футболното събитие на годината бяха носителят на "Златната топка" Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена - Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Община Ловеч ще помогне финансово на Петър Хубчев

Община Ловеч ще помогне финансово на Петър Хубчев

Специалистът се бори с коварна болест

Наред с екипите на звездите място ще намерят и няколко артикула с висока колекционерска стойност - подписана лично от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните - Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.