Академия "Арес" не спира да работи за развитието си не само като школа, а и за подобряването на условията за децата. Част от екипа на "коралите" вече е Полина Хаджиянкова.

Тя е спортен психолог. Бивша професионална състезателка по баскетбол. Била е част от редица европейски клубове - в Испания, Германия, Швейцария и Италия. Играла е и в колежанското първенство на САЩ, в първодивизионния "Айона Колидж", Ню Йорк. Бакалавър е по психология към същия университет, както и магистър по Спортна психология в Национална Спортна Академия "Васил Левски", а в момента e и последна година докторант.

Академия "Арес" грабна злато на турнира "Sofia Cup"

Академия "Арес" грабна злато на турнира "Sofia Cup"

Набор 2008 с най-високо отличие

Член е на FEPSAC (European Federation of Sport Psychology), както и представител за България на ENYSSP (European Network of Young Specialists in Sport Psychology). Член е и на Дружеството на психолозите на Република България. Работи индивидуално със спортисти и треньори в частната си практика. Част е и от щаба на националния отбор по баскетбол на България в инвалидни колички.

"През последните години в световен мащаб, спортисти и треньори започнаха да осъзнават, че само физическите качества не са достатъчни за постигане на определени спортни резултати. Психологическото обучение трябва да е неразделна част от обучението на всеки спортист. Това е подготовка на неговия ум, както се подготвя и тялото му. За всичко, което мисли умът, тялото има определена реакция", сподели собственикът на школата Росен Танев при назначението на Полина Хаджиянкова.

Академия "Арес" грабна златото на турнира "Футболни звезди на БФС"

Академия "Арес" грабна златото на турнира "Футболни звезди на БФС"

Набор 2008 с поредно силно представяне

До края на месец февруари всички фенове, деца и родители, ще могат да намерят подробна информация новия сайт на Академията за футболистите, треньорите, както и много новини и видеоклипове.

Академия "Арес" набира деца в своите гарнитури от 2007-а до 2015-а година.

Снимка 516179

Източник: Личен архив