Националът ни по хокей – Мартин Николов осъществи сериозен трансфер. Нападателят вече е играч на Белите мечки (Епелхайм). Въпросният тим се подвизава в Регионал лигата на Германия.  

Целите му са за участие в плейофите и изкачване в по-горна дивизия. Задачата пред състава обаче няма да бъде никак лесна, тъй като в дивизията се подвизават множество дублиращи формации на хокейните грандове от Бундеслигата.

Първо в ТОПСПОРТ: Мартин Николов преодоля тежката си травма, готов е за нов пробив в чужбина

Първо в ТОПСПОРТ: Мартин Николов преодоля тежката си травма, готов е за нов пробив в чужбина

„Надявам се, че до две седмици добрите новини ще бъдат факт”

Договорът на Николов е за 1+1 година, като стрелецът вече е на немска земя. Припомняме, че Мартин претърпя много тежка контузия, която го извади от игра за почти 10 месеца. Към днешна дата той се намира на последния етап от своето пълно възстановяване.

Ето какво споделиха пред ТОПСПОРТ основните фигури замесени в този сериозен за българските хокейни стандарти трансфер – мениджърът Момчил Кръстев и самият Мартин Николов.

Българинът, който покори хокейните пързалки в САЩ и Канада

Българинът, който покори хокейните пързалки в САЩ и Канада

Мартин Николов с обширно интервю пред Topsport.bg

„Много съм щастлив, че успяхме да финализираме сделката. Мартин се завръща, но за мен най-важното е неговото здраве. Дано всичко с него бъде наред и се възстанови напълно от тежката травма, която преживя. Сигурен съм, че ще успее да се докаже в новия си тим”, заяви агентът Момчил Кръстев.

„Радвам се от осъществения трансфер. Първите ми впечатления са много добри. В клуба работят големи професионалисти. Вече се видях с генералния мениджър и треньорския екип. Щастлив съм, че получавам шанс за изява, след като близо 10 месеца бях контузен”, сподели националът Николов пред ТОПСПОРТ.