И през този сезон каналите на MAX Sport ще излъчат най-популярния и гледан американски професионален спорт - Националната футболна лига (NFL). Кампанията започва на 9 септември.

В неделя (11 септември) MAX Sport 2 ще излъчи на живо сблъсъка между Маями Долфинс и Ню Инглънд Пейтриътс, а след това прякото предаване от САЩ ще продължи с Минесота Вайкингс - Грийн Бей Пакърс.

Фаворит за титлата е Бъфало Билс с 1:6, следва Тампа Бей (1:7), а Канзас е котиран при 1:10. Шампионите от ЛА Рамс също са високо в прогнозите - 1:11 да повторят успеха си от миналия сезон.

Редовният сезон в NFL се състои от 17 мача, играещи се през 18 уикенда (всеки отбор има 1 почивен уикенд). Сезонът започва традиционно в уикенда след Деня на труда (Labor Day) в САЩ - първия понеделник на септември, и продължава до края на декември или началото на януари.

След края на редовния сезон първите 6 отбора от всяка конференция (4-те победители на дивизиите плюс двата с най-добри показатели от останалите) участват в плейофите, чиято кулминация е Супербоул - финалът на турнира и най-гледаното спортно телевизионно шоу в САЩ с над 200 милиона зрители.

Лос Анджелис Рамс спечели Супербоул за втори път в историята си

Лос Анджелис Рамс спечели Супербоул за втори път в историята си

Музикалната програма на почивката също бе на ниво