Феновете на Нефтохимик излязоха с позиция във Фейсбук странциата Ultra Nafta. Поводът бяха последните събития в клуба. Треньорът Людмил Киров беше уволнен след загубата с 2:3 от Созопол, която намали шансовете на отбора за спасение. 

"През годините се нагледахме и наслушахме на всякакви простотии сътворени от собственици на Нефтохимик и "радетели" за бъдещето на клуба! Всякакви знайни и незнайни герои се изреждаха да се надпреварват, как "трябва да се прави футбол"! През тези години , в много малко моменти ние феновете сме усещали тръпката от изживения момент на трибуната! Сега е точно такъв момент! Момент в който виждаме, че Нефтохимик надскача своите възможности и е на крачка от спасението във Втора Лига само и единствено заради работата на Людмил Киров и раздаването на футболистите!

И БАМ, отново уникален ход ! След 4 победи и две загуби, само два мача преди края на първенството той е освободен! Дами и господа управляващи! Спрете най-накрая с неадекватните управленски решения! Ние не се интересуваме от "отношенията" между Анелия , Манол, Венци, Драган, Петкан или Маугли! Ние се интересуваме само и идинствено от това, което треньорът и момчетата ни дават на терена! Победи, мъжка игра, битка! ФУТБОЛ! Това ни накара отново да говорим за футбол а не за интриги! Г-н Киров, ние твърдо заставаме зад вас и вашите решения! Вие сте треньорът за Нефтохимик!, се казва в обръщението.

От Нефтохимик: Людмил Киров и екипът му събудиха живинката в спортен Бургас

От Нефтохимик: Людмил Киров и екипът му събудиха живинката в спортен Бургас

"Нефтохимик заслужава да бъде при професионалистите"